ست بکس 1/2 اینچی لیکوتا TBS-22005

ست بکس 1/2 اینچی لیکوتا TBS-22005
ساخت تایوان

۱,۷۳۷,۶۰۰تومان

محصولات پیشنهادی

توضیحات

ست بکس 1/2 اینچی لیکوتا TBS-22005

محصولات لیکوتا در ابزارآلات طلایی

ست بکس 1/2  اینچی لیکوتا مدل TBS-22005 یکی از محصولات تولیدی برند لیکوتا است. لیکوتا تایوان تولید کننده بیش از 1500 محصول در زمینه ابزار آلات دستی ،تعمیرگاهی ، خودرویی و… می باشد که این برند بخاطر کیفیت بالا ساخت و طراحی های خاص که زیر نظر طراحان مجرب این شرکت انجام می شود در بین کاربران به شهرت رسیده است  آچار بکس یا آچار جغجغه نوعی آچار تک دسته  می باشد که دارای تعدادی سری می باشد. یک سمت آچار این سری‌ها دارای سوراخ چهارگوش می باشد و در سوی دیگر هر کدام نری یا مادگی انواع اشکال پیچ و مهره‌ها را در سایزهای گوناگون دارد. آچار جغجغه یا باقی دسته‌های آچار بوکس یک زبانه مکعب مستطیل به اندازه سوراخ چهارگوش روی سری‌ها دارد و قابلیت نصب انواع سری‌ها را دارد. معمولا از آچار بکس برای باز و بسته پیچ و مهره هایی که نیاز به اعمال فشار زیادی دارند استفاده میکنند.

مخصوصا در زمان هایی که پیچ ومهره در جاهای سخت و غیر قابل دسترس قرار گرفته  و دسترسی برای باز و بسته کردن آن  برای کاربران سخت و دشوار است از آچار بکس استفاده میکنند. سری بکس ها  دارای چند مدل 4 شیار – 5 شیار – 6 شیار – 12 شیار می باشند که با نام های مختلف شناخته می شوند. سری بکس در دو نوع میلیمتری و اینچی می باشد. که معمولا مدل اینچی برای ماشین ها آمریکایی استفاده می شود.

این محصول یک ست 12عددی در سایز های مختلف با اندازه های اینچی می باشد. از جنس کروم وانادیوم ساخته شده و در برابر فشار های وارده مقاوم و مستحکم است این محصول برند لیکوتا دارای طراحی منحصربفرد و ارگونومیک می باشد و می توان با دسته بکس  (آچار بکس ) به درایو 1/2 اینچی از این سری ها استفاده کرد. این محصول ساخت کشور تایوان می باشد. و تحت نظارت شرکت ابزار آلات طلایی به بازار عرضه می شود.

 

توضیحات تکمیلی

تایوان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ست بکس 1/2 اینچی لیکوتا TBS-22005”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط